keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Uudet tuulet Mariborissa

Nyt on pääsiäiset vietetty ja työt alkaa häämöttää edessäpäin. Gratzin reissua voi pitää ihan onnistuneena, vaikka nähtävää ei iha hirveesti ollut. Sää oli vähän vaihtelevaa, ensi oli melko lämmintä, mutta tuuli aika paljon. Siihen mennessä ku oltiin päästy läheisen mäen päälle tuuleminen loppu ja oli melko lämmintä, mutta sekään ei kestäny kauaa vaan heti ku päästiin mäen päältä alas niin rupes näyttämään että alkaa satamaan. Tippaakaan ei kyllä vettä tullut ja niitäkin pieniä pisaroita joita sattu tulemaan niin mentiin karkuun paikalliseen pubiin. Mutta kokonaisuutena Gratz ja koko pääsiäinen oli ihan mukava ja se oli hyvä viettää hyvän ruuan sekä hyvän porukan seurassa. Tästä on hyvä jatkaa!




Maanantai vietettiinki sitten leppoisasti kämpillä lepäillessä. Illemmasta käytiin kyllä tarkastamassa paikallinen elokuvateatteri, Fast and Furios 7:n merkeissä! En voi valittaa, vaikka ne slovenian kieliset tekstitykset häiritsi aluks.

Tiistaina sitten käytii toimistolla ja tuli aika paljon uusia juttuja esille. Päällimmäisenä voidaan nyt mainita se, että nyt olis edessä muutto pois Mariborista ja nokka kohti Celjeä. Tää tuli ihan yllätyksenä ja tähän en ollu kyllä varautunu vaan oletin että saisin majailla täällä Mariborin hyvässä huomassa koko 2 kuukautta. Toisin kävi ja nyt osoite vaihtuu Slovenian kolmanneks suurimpaa kaupunkiin. Mitään muuta kaupungista en tiedä kuin, että kolmanneksi suurin kaupunki tässä maassa. Noh, ei siitä sen enempää.
Hyvältä näyttää ainakin kuvista. Muuttoa odotellessa!
Saatiin myös selvyyttä vähän noista meijä työpaikoista ja työtehtävistä. Työantajana tulee toimimaan mun tapauksessa ProSignal Celje ja työtehtävät tulee painottumaan enemmän turvallisuustekniikan pariin, hyvä näin! Ei oo tosiaan tullu hirveesti perehdyttyä turvallisuustekniikkaan ja koulussa tuntui, että ei hirveesti kyseisistä kursseita jäänyt käteen. Joten nyt on hyvä mahollisuus nähdä millasta se on käytännössä ja kuinka täällä Sloveniassa tekniikan puoli toimii, Työtehtävät saattaa muuttuu vielä tän työharjoittelun aikana, mutta näistä pohjakuopista lähdetään liikkeelle.

Allekirjottanut kuittaa!

1 kommentti:

  1. Moi! Muutos tosiaan tuli hiukan puun takaa. Toivottavasti uusi asunto osoittautuu hyväksi ja työtehtävät mielenkiintoisiksi. Olen samaa mieltä kanssasi, että tuo tekniikkaan painottuminen saattaa olla hyväkin juttu. -Ilona

    VastaaPoista